tag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post6420132249767445756..comments2024-02-04T18:56:41.447+02:00Comments on Food for the soul: Крекери с лимец, сусам и риганГуинетhttp://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-15518361944046121182021-05-15T14:13:05.016+03:002021-05-15T14:13:05.016+03:00Не, не съм.Не, не съм.Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-206731578095048372020-06-28T12:11:54.598+03:002020-06-28T12:11:54.598+03:00Пробвала ли сте да ги направите с нисковъглехидрат...Пробвала ли сте да ги направите с нисковъглехидратно брашно: бадемово или кокосово?Gerdahttps://www.blogger.com/profile/12730676919453893088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-11431821242672666572019-10-24T11:19:21.044+03:002019-10-24T11:19:21.044+03:00Здравейте! Ако за измерване използвате стандартна ...Здравейте! Ако за измерване използвате стандартна чаена чаша от 250мл., то 1 1/4 е около 180г -200г брашно /пълнозърнесто/.Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-65282605964849110952019-09-28T01:57:02.658+03:002019-09-28T01:57:02.658+03:00Много ме обърква 1 1/4 ч. ч брашно. Има ли еквивал...Много ме обърква 1 1/4 ч. ч брашно. Има ли еквивалент в грамове? МерсиAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09452750194018989302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-89857126662604657912018-04-03T19:12:17.010+03:002018-04-03T19:12:17.010+03:00Благодаря, Вени Не съм опитвала с такива добавки.н...Благодаря, Вени Не съм опитвала с такива добавки.но бихте могли да опитате с малки количества. Аз бих използвала сушен вместо зелен лук.Успех!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-79992233008948829612018-03-24T20:32:22.823+02:002018-03-24T20:32:22.823+02:00Рецептата е чудесна. Ако добавя зелен лук, маслини...Рецептата е чудесна. Ако добавя зелен лук, маслини или спанак дали ще се спои добре според Вас? Вениnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-63990056075802047362015-12-13T09:59:25.105+02:002015-12-13T09:59:25.105+02:00Е, много суперлативи, Нили :)) Благодаря за довери...Е, много суперлативи, Нили :)) Благодаря за доверието, и на мен са ми любими, но от няколко месеца се въздържам от пълнозърнести работи. Чудесни са, както ти казах и преди, сигурно с подправчиците са още по-вкусни :)<br />Прегръдки силни от мен :))fedorahttps://www.blogger.com/profile/03406231705574249538noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-69656535712355041612015-11-29T00:49:57.492+02:002015-11-29T00:49:57.492+02:00Много здравословно, Нелка:)Много здравословно, Нелка:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-45949903158790922332015-11-26T14:23:45.611+02:002015-11-26T14:23:45.611+02:00Чудни крекери,Нели и още по-чудни кадри,както вина...Чудни крекери,Нели и още по-чудни кадри,както винаги!Искам да отмъкна едно такова стекче за похрупване довечера :) .Прегръдка и хубав ден!Росиhttps://www.blogger.com/profile/11393530342078180123noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-30873503425483068942015-11-25T17:39:43.622+02:002015-11-25T17:39:43.622+02:00Нелка, прекрасни са...,
из аз харесвам вкуса на ли...Нелка, прекрасни са...,<br />из аз харесвам вкуса на лимеца, обичам много семена и в този веган вариант още повече:)<br />Благодаря ви, изкушението е голямо...di_anihttps://www.blogger.com/profile/01295904706090464213noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-48332815563706257412015-11-25T00:42:10.650+02:002015-11-25T00:42:10.650+02:00Щом си фен и тези ще ти харесат, Гери! Поздрави!Щом си фен и тези ще ти харесат, Гери! Поздрави!Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-89579305857260539892015-11-25T00:40:43.013+02:002015-11-25T00:40:43.013+02:00То и аз още не съм. Използвам този от наградите на...То и аз още не съм. Използвам този от наградите на Фармхопинг. Той е еднозърнест, рецептата на Инчето е с двузърнест, но аз не съм ползвала такъв и не знам каква е точно разликата между тях. Всъщност четох някъде, но сега не си спомням. Така че вземи и ги направи с каквото брашно от лимец намериш, Дани. :)Гуинетhttps://www.blogger.com/profile/08439564446883393568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-72835464182392657072015-11-24T22:39:17.294+02:002015-11-24T22:39:17.294+02:00Обожавам крекери, а твоите са страхотни, Нели! :)Обожавам крекери, а твоите са страхотни, Нели! :)Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7235807959729441307.post-33028814850356650862015-11-24T20:09:00.228+02:002015-11-24T20:09:00.228+02:00Не съм купувала брашно от лимец.
Това е много спец...Не съм купувала брашно от лимец.<br />Това е много специално и трябва да е от едрозърнест лимец, нали така ;)<br />Ще се опитва, няма начин!<br />Прегръдки, Нелка!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com