Награди

Ето, че получих своята първа награда! Особено съм щастлива от факта, че е награда за приятелство. Тя е от човек, с когото обичам да общувам и винаги ме зарежда позитивно! Благодаря ти, Еликсирче, за честта да ме наречеш свой приятели!

18.05.2011г.


Днес, по-точно снощи, една скъпа непозната приятелка ме изненада приятно с награда. Да кажа непозната не е много справедливо, защото ние наистина никога не сме се виждали "на живо", но общуваме като истински приятели от доста време в кулинарното пространство. Тя е енергична, креативна, талантлива и много позитивна. Бих я определила като фурия в кухнята, заради енергията и постоянното вдъхновение, с което ме зарежда всеки път, когато посетя блога й и или срещна публикация на нейна рецепта на друго място.
Сигурно повечето от вас вече са се досетили, че говоря за момичето с кулинарния блог Angellove`s Cooking
Мина, благодаря ти, че споделяш с мен тази така многопластова и чудесна награда. Напоследък нямам много време за любимото си кулинарно хоби, но, след този силен стимул, ще се постарая повече, за да оправдая доверието и високата оценка, която ми даваш. Благодаря ти сърдечно!
7.06.2001г.

Оказа се, че въпреки дългото ми лятно отсъствие, има добри души, които са счели  за необходимо да ме наградят.
Първо искам сърдечно да благодаря на  Мони за великодушното й и щедро сърце и желанието да сподели с мен една  чудесната награда. Давам линк към нейния вкусен блог, защото не успях да кача изображението на наградата тук.
Благодаря й за добрите и топли думи, които намира за мен, когато идва в моя блог. Приемам с радост наградата и съм щастлива, че ме е добавила в списъка на своите приятели в кухнята.

Много приятно ме изненада и Таня с една награда, която ми е много симпатична заради посланието, което носи - факлоносец на огъня на усмивката

Когато започнах този блог, се надявах публикациите ми освен полезни, да са и интересни и забавни и да събуждат добро настроение и усмивки. Тази награда ме кара да вярвам, че съм успяла. Благодаря ти, Таня!
Моля от днес нататък да се отнасяте с по-голям респект и уважение към мен - факлоносеца!thank_you


5 август 2011г.


Тези дни отново имах повод да се почувствам щастлива и специална, защото един страхотен човек ме зарадва с хубава мисъл за мен и желание да ме зарадва. Еликсирче , благодаря ти че сподели с мен тази специална 
награда, с която ти определено ме вдъхновяваш.
10.08.2011г.


Днес VaLeNtInA  от Cooking and  fun подари на моя блог този пакет от награди.  Приятно ми бе да науча, че това е награда за нов и талантлив блогър . Валя, благодаря от сърце за тази оценка. 

22.08.2011г.

Мила Мони, благодаря, че сподели тази слънчева награда и с мен!

 

27.08.2011г.


Благодаря ти, Мина!

31.08.2011г. 

Благодаря ти от сърце, Зиче!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...