Днес ви предлагам една рецепта, която се комбинира чудесно с питките с пармезан
Необходими продукти:
300 гр. сварени в подсолена вода или бульон пилешки гърди
щипка червен пипер
черен пипер
2 скилидки чесън
1 к. л. песто от босилек
1ч. л. настърган пармезан
4-5 настъргани натурални маслини
магданоз
6-7 с.л. зехтин
Всички съставки без магданоза, маслините и пармезана се смилат в кухненски робот. Добавят се накълцаният на дребно магданоз, пестото и пармезана. Разбърква се добре, оставя се няколко часа в хладилник, за да се овкуси, и се сервира върху препечена филийка с домат.
Hi Gwinith. Greetings from California. I stopped by to visit your blog, and say thank you for adding me on FB. I love the title of your blog, "Food for the Soul". Food and our lives are so connected on so many levels. I write a blog on Food, Recipes and Relationships. Please visit. Consider following if you like. that would be cool.
ОтговорИзтриванеОх, и това ти творение съчетава любими вкусове!!!
ОтговорИзтриванеМмммм! Много вкусно звучи! Ще трябва да се пробва!
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави!
Hi, Mario, thank you for your visit. I share your conception for the food - it`s a lifestyle.I visited your blog - interesting place:)! You are welcome!
ОтговорИзтриванеМина, Руми, ако сте фенове на италианската кухня като нас, съм сигурна, че този вкус ще ви допадне! Благодаря ви, че хвърляте по едно оченце тук:)! Поздрави!
ОтговорИзтриване