сряда, 10 август 2011 г.

Време за приятели, време за награди

Признавам си, че в началото наградите между блогърите ми бяха доста странни. Възприемах ги като някакъв своеобразен спам. С времето обаче осъзнах, че някои от тях са като онези малки жестове, които правят хубав животът ни. Защото в забързаното и стресово време, в което живеем, жестовете на сърдечност и  добронамереност стават все по-голяма рядкост.
 Има толкова смисъл и красота в малките неща. Трябва само да ги видиш и оцениш. И въпреки че имам резерви към дозата показност на този тип внимание, оценявам времето, което някой е отделил за мен, позитивната мисъл, в която ме е включил, и желанието му  да събуди усмивка и добро настроение.
 И то у човек, когото дори не познаваш.
 Силата на добрата дума е огромна и аз благодаря на всички вас, които ме накарахте да я усетя!
Много ми се иска да изпратя позитивна мисъл, настроение и най-вече усмивка на няколко човека, с които ми е много приятно да общувам, да посещавам техните местенца в нета, да се възхищавам на уменията и да се вдъхновявам от творчеството им. Затова избрах специални награди за тях.

На пеп-4о за подкрепата и доброто настроение, което събужда в мен, за  вдъхновението и идеите, които черпя от страхотния и блог Храна за мойте канибали


Следващата награда избрах за  Илрай, която стана първият  последовател на моя блог и по чиито вкусни рецепти от блога и Щъркелово гнездо съм готвила често на моето семейство.
За Мариета, която е невероятен кулинар  и усещам като сродна душа в много от публикациите и в уютния и блог Когато готвенето стане страст избрах  На Еликсир, за  страхотните рецепти, поднесени с много вкус и естетика в Кулинарен еликсир, за добрите думи, които намира и хубавото настроение, което събужда у мен, приготвих тази награда И, разбира се, за Мина, която познавате от страхотния и блог Аngellovescooking, за съпричастността, доброто отношение и вдъхновяващите, креативни и  зашеметяващи рецепти, които споделя с всички нас, смятам, че ще подхожда най-много ето тази :Преди време получих от Еликсир една чудесна  награда за приятелство,

която днес искам да споделя с

Леви  Сookibooki

Бъдете здрави, приятели, и все така вдъхновяващи! Радвам се, че ви има!

Следва продължение.......


15 коментара:

 1. Хей, Гуинет! Много ти благодаря за споделената награда! Симпатията е взаимна :))) Много ми е уютно при теб!
  Честити да са ти твоите, много и напълно заслужени, знаеш!

  Поздрави и хубава вечер!

  ОтговорИзтриване
 2. Гуинет, за мен е удоволствие да получа награда
  от теб!
  Много ми е приятно в твоето вкусно местенце!
  Сърдечни поздрави и хубава вечер!

  ОтговорИзтриване
 3. Гуинет, благодаря за прекрасната награда, за мен е чест да съм неин носител! Твоите изискани ястия, придружени от още по-изискани фотографии много често са били и мое вдъхновение! И как то често съм казвала - в такива моменти ми се ще да ви познавах - всички вас, кулинарни вълшебници!
  Поздрави и прекрасна, макар и дъждовна вечер!

  ОтговорИзтриване
 4. pep-4o, знаех си аз!И твоята награда е напълно заслужена и не е споделена, а посветена:)
  Dani, за мен пък е удоволствие, че ти е приятно!:)
  Мариета, понякога аз наистина имам чувството, че ви познавам!Благодаря за хубавите думи!
  Поздрави и лека вечер на всички!

  ОтговорИзтриване
 5. Много искрени думи и много мило поднесени награди!
  Поздрави за всички!

  ОтговорИзтриване
 6. Гуинет, трогната съм от вниманието и ти благодаря за наградата! :) И аз с удоволствие се отбивам при таб, при вкусните ти и чудесно поднесени ястия и много красиви снимки :)
  Поздрави и хубав и усмихнат край на седмицата!

  ОтговорИзтриване
 7. Гуинет, сърдечно благодаря за споделената награда, благодаря за честта и доверието към мен!:-)) Тя е много ценна, защото е за кръга от приятели, а аз с удоволствие съм в кръга от приятелите ти, както и ти, разбира се, в моя. Трогна ме и целия пост, който си посветила на всички награди и на приятелите. Блоговете вече станаха много, ние сме си като една малка общност и е хубаво, че съществуват такива взаимоотношения.:-)) Винаги с удоволствие се отбивам в твоя блог, черпя идеи и вдъхновение от интересните ти рецепти и прекрасните ти снимки.
  Сърдечни поздрави и прекрасен, усмихнат ден!

  ОтговорИзтриване
 8. Гуинет, от сърце благодаря за вниманието и приятелския жест!
  Признателна съм ти!

  Откакто открих твоя блог няма ден, в който да не ти "гостувам"! Повярвай впечетлена съм от всяка твоя публикация!Приятно ми е, че имам възможност да общувам с добър кулинар и естет като теб!
  Поздрави и спокойна вечер!

  ОтговорИзтриване
 9. Гуинет,поради отсъствието ми съм в голямо закъснение да наваксам пропуснатото,та чак сега успявам да стигна до твоя пост.
  Благодаря,че съм от малкото блогъри,за които лично си направила персонална награда!Много ми харесва,ще си я сложа при другите с удоволствие!А честта да бъда удостоена с такава е неимоверно голяма,трогната съм от вниманието и специалното отношение!
  Аз лично приемам всяка награда с радост и ме зарежда много позитивно!
  Ето и сега с огромно удоволствие откривам името си сред другите и много се зарадвах!
  Благодаря ти!

  При мен имаш и една награда за кулинарно вдъхновение,дано да си я видяла!

  Сърдечни поздрави и прегръдки!

  ОтговорИзтриване
 10. Mарияна, Mira, Moni, Леви, Еликсир, посрещам думите ви с удовлетворение и усмивка!


  Ruth, they are not mine, I dedicated them to my friends:)

  ОтговорИзтриване
 11. Гуинет, благодаря от сърце!

  ОтговорИзтриване
 12. Гуинет, сърдечно благодаря за прекрасната награда - възхитителна е!! И съм адски поласкана от думите ти за блога ми :) изчервих сеееееееееее

  ОтговорИзтриване
 13. Гуинет, искрено ти благодаря за наградата! Искам да се извиня, че толкова късно се отбивам, за да си я получа. Чувствам се поласкана, че получавам тази награда за приятелство от теб. Сега отивам да се похваля в моя блог с прекрасната награда :))

  Прекрасен и усмихнат ден!

  ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...